ONZE ALUMNI STUDENT-ONDERNEMERS

Blijvend succes als ondernemer.

 
Tibo Ceulers,  Tibo Ceulers Photography   Afgestudeerd binnen Secundair Onderwijs  Fotografie, videografie en grafisch ontwerp. Begonnen als huisfotograaf van Gentrepreneur en nu veelgevraagd!

Tibo Ceulers, Tibo Ceulers Photography
Afgestudeerd binnen Secundair Onderwijs

Fotografie, videografie en grafisch ontwerp. Begonnen als huisfotograaf van Gentrepreneur en nu veelgevraagd!

Jordy Plovie , EliteGraphx . Was student Digitale en Grafische Media  Begonnen met studeren maar toch zo een grote passie gekregen voor ondernemen en nu full-time bezig met zijn ontwerpbureau.

Jordy Plovie, EliteGraphx.
Was student Digitale en Grafische Media

Begonnen met studeren maar toch zo een grote passie gekregen voor ondernemen en nu full-time bezig met zijn ontwerpbureau.

Sophie Staquet , Sophietopia . Afgestudeerd binnen Communicatiemanagement.  Creatieve opvang, createliers en creatieve therapie voor kinderen & jongeren tussen 5 en 14 jaar.

Sophie Staquet, Sophietopia.
Afgestudeerd binnen Communicatiemanagement.

Creatieve opvang, createliers en creatieve therapie voor kinderen & jongeren tussen 5 en 14 jaar.

Gilles Arens & Johnas Claes , Sneak’Up . Afgestudeerd binnen Office Management.  Sneak’Up is gegroeid vanuit een praktijkproject binnen de opleiding waar ze de eerste sneaker conference van België organiseerden.. Ze schreven hun bachelorproef over de toekomst van sneakers en momenteel werken ze aan een nieuw platform over alles wat met premium sneakers te maken heeft.

Gilles Arens & Johnas Claes, Sneak’Up.
Afgestudeerd binnen Office Management.

Sneak’Up is gegroeid vanuit een praktijkproject binnen de opleiding waar ze de eerste sneaker conference van België organiseerden.. Ze schreven hun bachelorproef over de toekomst van sneakers en momenteel werken ze aan een nieuw platform over alles wat met premium sneakers te maken heeft.

 
 
Jesse Deschepper,  JesseDes .  Afgestudeerd binnen Secundair Onderwijs  Begonnen met een platform voor Soulsearchers, nu full-time bezig met personal coaching voor ondernemers.

Jesse Deschepper, JesseDes.
Afgestudeerd binnen Secundair Onderwijs

Begonnen met een platform voor Soulsearchers, nu full-time bezig met personal coaching voor ondernemers.

Miel Pannecoucke, TVD . Afgestudeerd binnen KMO Management  Zaakvoerder van een verf- en interieurwinkel in Torhout.

Miel Pannecoucke, TVD.
Afgestudeerd binnen KMO Management

Zaakvoerder van een verf- en interieurwinkel in Torhout.

Lorenzo Colle , Co&Oil . Afgestudeerd binnen Verpleegkunde.  Zaakvoerder van kwalitatieve olijfolie, jams & azijn.

Lorenzo Colle, Co&Oil.
Afgestudeerd binnen Verpleegkunde.

Zaakvoerder van kwalitatieve olijfolie, jams & azijn.

Martijn De Wul f, Galerie Feestzaal De Wulf . Afgestudeerd binnen Secundair Onderwijs.  Full-time bezig met de feestzaal De Wulf, organiseert ook events op maat en op zondag kan je terecht voor een ontbijtbuffet te Sint-Amandsberg. Hij won de TROTS-awards binnen de opleiding.

Martijn De Wulf, Galerie Feestzaal De Wulf.
Afgestudeerd binnen Secundair Onderwijs.

Full-time bezig met de feestzaal De Wulf, organiseert ook events op maat en op zondag kan je terecht voor een ontbijtbuffet te Sint-Amandsberg. Hij won de TROTS-awards binnen de opleiding.

 
 
Gilles De Vos, Cesano Group  Afgestudeerd binnen International Business Management  Ontwerp en verkoop van elektrische fietsen.

Gilles De Vos, Cesano Group
Afgestudeerd binnen International Business Management

Ontwerp en verkoop van elektrische fietsen.

Aaron Van Ongeval & Jente Declerq,  Melius Beer .  Afgestudeerd binnen KMO Management  Full-time bezig met heerlijk honingbier, gegroeid vanuit het Bachelor Business Start-Up project.

Aaron Van Ongeval & Jente Declerq, Melius Beer.
Afgestudeerd binnen KMO Management

Full-time bezig met heerlijk honingbier, gegroeid vanuit het Bachelor Business Start-Up project.

Ruslan Podgaetskiy & Maybritt Devriese , Davai . Afgestudeerd binnen International Business Management.  Een vegan dumpling, die het hart kan winnen van elke vegan, vegetarier of vleeseter. Van productie tot verpakking zo weinig mogelijk afval te produceren en bewust/lokaal onze ingrediënten aankopen is de filosofie van Davai.

Ruslan Podgaetskiy & Maybritt Devriese, Davai.
Afgestudeerd binnen International Business Management.

Een vegan dumpling, die het hart kan winnen van elke vegan, vegetarier of vleeseter. Van productie tot verpakking zo weinig mogelijk afval te produceren en bewust/lokaal onze ingrediënten aankopen is de filosofie van Davai.

Tjebbe Troch, Football Fun Factory . Afgestudeerd binnen Office Management. Unieke voetbalstages voor kinderen in telkens een andere fantasiewereld met helden.

Tjebbe Troch, Football Fun Factory.
Afgestudeerd binnen Office Management.

Unieke voetbalstages voor kinderen in telkens een andere fantasiewereld met helden.

 

En nog zoveel meer zotte ondernemers!