COACHING

Van vaag idee tot startup.

 
 

De coaches van Idea Factory zijn het eerste contact voor je ondernemend traject binnen de Arteveldehogeschool.

Heb je een idee en wil je ermee aan de slag? Neem dan hier contact op met de coach binnen je opleiding om een verkennend gesprek aan te gaan.

Heb je na een eerste gesprek zin om een business model op te stellen, wens je meer informatie over formaliteiten en administratie of wil je frequente coaching volgen? Maak dan een afspraak met de coördinator van Idea Factory via deze link.

Samen met jou stellen we dan een schema op voor coachings en/of ontmoetingsmomenten waarbij we de verschillende fases doorlopen voor jouw pre-start. Dit is allemaal afhankelijk van jouw noden en hoe je dit wenst te combineren met je studies.

We blijven steeds in contact met de coach van je opleiding zodat zowel je opleiding op de hoogte is van je ondernemingszin als Arteveldebreed.

Je bent steeds welkom op coaching gedurende het volledige academiejaar bij Idea Factory. Een doorverwijzing naar Gentrepreneur gebeurt wanneer je in contact wil komen met bijvoorbeeld marketing experts, boekhouders of financiële adviseurs.

Neem eveneens contact op met de coach binnen je opleiding indien je graag een Idea Factory bachelorproef wil schrijven of een stage wil doen in je eigen bedrijf. No idea what we are talking about? Ga dan naar de pagina ‘ondernemen binnen je opleiding’.

 
 
IMG_20181023_110228.jpg