GENTREPRENEUR

Het overkoepelend netwerk voor ondernemende jongeren.

Gentrepreneur is een Gents project dat jongeren begeleidt en ondersteunt in hun eerste ondernemende stappen. Of het nu gaat over de opstart van een eigen onderneming, het organiseren van een fuif of het oplossen van een maatschappelijk probleem: iedereen is bij ons welkom!

Met een netwerk van Gentrepreneurs en experts, met verbindende en informatieve events, met workshops en advies, met een authentieke leeromgeving en door inspirerende voorbeelden en rolmodellen naar voren te schuiven proberen we een uitdagende, stimulerende en bruisende Gentse ondernemende community te creëren.

Waarin elke jongere zich ten volle kan en mag ontplooien en fouten durft te maken. En waarin ook hun influencers (ouders, docenten, jeugdwerkers, peers,…) en het bestaande ondernemersnetwerk een essentiële rol vervullen.

Gentrepreneur organiseert verschillende events en workshops waaronder Experts in The House waarbij je terecht kan indien je advies wenst van verschillende experts. Hier meer info!

Gentrepreneur is een initiatief van Arteveldehogeschool, UGent, HoGent en de Stad Gent. Bezoek hun website via deze link.


Verschil met Idea Factory?

Idea Factory is de wegwijzer voor alle studenten van de Arteveldehogeschool. Idea Factory focust zich op traject coaching, het statuut student-ondernemer, stage in eigen bedrijf of de Idea Factory bachelorproef. De coaches zijn je vertrouwenspersonen tijdens je ondernemende periode.

Heb je een specifieke vraag voor een expert, neem je graag deel aan workshops of wil je deel uit maken van de ondernemende community in Gent? Dan is Gentrepreneur jouw partner in crime.

 
 
 
 
 
 
 
logo lang.jpg
Team GP.JPG

Evelyne Verhovert is jouw aanspreekpunt voor Gentrepreneur binnen de Arteveldehogeschool. Contacteer haar via evelyne.verhovert@arteveldehs.be.