Ondernemen binnen je opleiding.

 
 
brainstorming-business-plan-close-up-908295.jpg

Idea Factory Bachelorproef

Wil je graag jouw bachelorproef schrijven over je eigen idee? Dit is mogelijk binnen de meeste opleidingen op de Arteveldehogeschool. Contacteer zeker je coach binnen de opleiding om de mogelijkheden te bekijken. Enkele voorbeelden:

  • Jente van Phelix Branding schreef zijn bachelorproef over het schalen van zijn online marketingbedrijf binnen de opleiding Office Management.

  • Ruslan & Maybritt van Davai schreven over de internationale expert van hun dumplings binnen de opleiding International Business Management.

  • JesseDes geeft online personal coaching en schreef zijn eindwerk over de zoektocht van vallen en opstaan rond student-ondernemerschap binnen de opleiding Secundair Onderwijs.


Stage in eigen bedrijf

Binnen enkele opleidingen krijg je de mogelijkheid om een stage uit te voeren in eigen bedrijf. Met een interne en externe coach ga je aan de slag om een groei te realiseren voor je eigen bedrijf binnen je stageperiode. Meer informatie?

  • Voor Office Management neem je contact op met saartje.cromheecke@arteveldehs.be.

  • Voor Bedrijfsmanagement en International Business Management neem je contact op met hilde.gekiere@arteveldehs.be.

Ben je op zoek naar een uitdaging voor je verdiepende stage? Ook hiervoor kan je zelf doelen opstellen om dit in je eigen bedrijf te doen. Meer informatie?

  • Voor Secundair Onderwijs neem je contact op met tine.knockaert@arteveldehs.be

  • Voor Vroedkunde neem je contact op met marleen.lauwers@arteveldehs.be

Staat je opleiding niet in het rijtje? Contacteer ons via ideafactory@arteveldehs.be en we bekijken de mogelijkheden.

adults-brainstorming-business-1595385.jpg