THE company BY GENTREPRENEUR

Ondernemen zonder drempels als student
in Gent.

What The Company?


The Company by Gentrepreneur is een begeleid traject waarbij je in een coöperatie stapt en handelt onder het ondernemingsnummer van de coöperatie voor de studenten van Arteveldehogeschool, UGent en HOGent.

Je start écht je eigen onderneming, alleen of met anderen. Met je eigen merk, producten, distributie, communicatie,… Je kan je op al deze zaken concentreren omdat het papierwerk voor jou gedaan wordt onder de koepel van The Company. Staat je onderneming helemaal op punt, dan wordt het tijd om op eigen poten te staan. Binnen The Company kan je je onderneming starten en uitproberen wat werkt.

Om te kunnen ondernemen bij The Company moet je coöperant worden. Dat wil zeggen dat je één aandeel koopt van 250 euro, waarna je zeker bent van alle voordelen. ’t Is officieel en al.

 
Hilde Gekiere, Coördinator van The Company.

Hilde Gekiere, Coördinator van The Company.

 
thecompany (1).png
 
 

De voordelen.

  1. De boekhouding wordt voor jou gevoerd, je krijgt toegang tot een facturatiesysteem en je krijgt een eigen bankrekening. Zo kan je je concentreren op je concept, marketing en verkoop.

  2. Ook alle administratieve formaliteiten brengen we voor jou in orde.

  3. Je krijgt gerichte coaching rond ondernemende vaardigheden en krijgt toegang tot ons netwerk van experten.

  4. De coöperatie is ook een community waar je de andere coöperanten ontmoet.

  5. De coöperatie biedt je financiële en fiscale voordelen: zo kan je een onbeperkt inkomen genereren, behoud je je kinderbijslag en blijf je fiscaal ten laste van je ouders, en behoud je het statuut student-ondernemer.

Meer info? Bezoek hier de website.

Een oude bekende.


The Company by Gentrepreneur is de voortzetting en uitbreiding van ARTEpreneur, dat vanaf januari 2019 officieel vervelt tot The Company. Vroeger was dit enkel toegankelijk voor studenten van de Arteveldehogeschool, staat dit ook open voor studenten van HOGENT en UGent.